Yerba matė arbata „TOASTED Palona”, 400 g

9.99 

Pasižymi labai geromis stimuliuojančiomis savybėmis ir mažu kartumu. Nėra jokių priedų, tik nuostabaus šokolado, džiovintų vaisių skonio natos. Keli paruošimo būdai.

Kategorija:

Aprašymas

„Yerba Mate Green Toasted“ yra „green mate“ karalienė.

Kilusi iš Brazilijoje, Paranos valstijoje esančių slėnių plantacijų. Pasižymi labai geromis stimuliuojančiomis savybėmis ir mažu kartumu. Nėra jokių priedų, tik nuostabaus šokolado, džiovintų vaisių skonio natos. Ši Yerba matė arbata yra vidutinio malimo su nedideliu arbatžolės stiebų kiekiu.

Šio regiono skrudinta matė pripažinta visame pasaulyje 1-uoju numeriu.

Galite pagardinti arbatos užpilą savo mėgstamomis žolelėmis, vaisiais. Mūsų rekomendacijos kaip tinkamai paruošti arbatą:

Pradedantiesiems patariame naudoti prancūzišką kavinuką (nuspaudėją), įberti 4-5 valgomuosius šaukštus Yerba matė ir užplikyti 500 ml 50-60 °C  temperatūros vandeniu. Jei norite stipresnės arbatos, įberkite daugiau arbatžolės.

Limonadas: į prancūzišką kavinuką (nuspaudėją) įberti 4-5 valgomuosius šaukštus Yerba matė ir užplikyti 500 ml 50-60 °C temperatūros vandeniu. Įdėkite ledukų, išspauskite citrinos sulčių ir ištirpinkite vieną šaukštą medaus.

Yerba matė latė: Į prancūzišką kavinuką (nuspaudėją) įberti 6 valgomuosius šaukštus Yerba matė ir užplikyti 500 ml 90-95 °C temperatūros vandeniu. Pasigardinkite pieno puta arba grietinėle. Tobulas energijos užtaisas ryte.

Šalta matė: Į prancūzišką kavinuką (nuspaudėją) įberti 4-5 valgomuosius šaukštus Yerba matė ir užpilkite šaltu vandeniu. Palikite 5 minutes pritraukti.

Tradicinis būdas:  tradiciniu būtu gerdami naudodami kalabasą ir bombillą. Taip įgausite naujų potyrių.

Šią „Yerba Mate Green Toasted“ galite užpilti kelis kartus. Tol, kol Jums dar bus skani gerti.

Sudedamosios dalys: braziliška Yerba matė (Ilex Paguariensis) 100 %.

Atsiliepimai

Atsiliepimų dar nėra.

Būkite pirmas aprašęs “Yerba matė arbata „TOASTED Palona”, 400 g”

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *