Aleppo dušo gelis su Jazminu ekstraktu, NAJEL 500ml

13.90 

Duš0 žėlė Najel Aleppo sukurta iš skysto muilo 5% BLO. Najel dušo želė su jazminu rūpinasi oda kasdien. Ji švelniai nuvalo odą, net ir pačią gležniausią.

Pagaminta iš alyvuogių ir laurų aliejaus drėkinimui ir ekologiško jazminų vandens, kuris nuramina dirginimą. Dėl dailios tekstūros lengvos putos, šiek tiek kvepia jazminu. Skirta kasdienei veido ir kūno priežiūrai.

Kiekis: 500 ml

Liko 1

Aprašymas

Dušo žėlė Najel Aleppo sukurta iš skysto muilo 5% BLO. Najel dušo želė su jazminu rūpinasi oda kasdien. Ji švelniai nuvalo odą, net ir pačią gležniausią.

Pagaminta iš alyvuogių ir laurų aliejaus drėkinimui ir ekologiško jazminų vandens, kuris nuramina dirginimą. Dėl dailios tekstūros lengvos putos, šiek tiek kvepia jazminu. Skirta kasdienei veido ir kūno priežiūrai.

Šio muilo receptūra / istorija siekia prieš 4 tūkstančius metų, kai pradėta gaminti šį muilą  Aleppo mieste Sirijoje. Europa pažino šį muilą, kai XII a. iš Mesopotamijos į vakarus pirmą kartą buvo atvežtas kryžiuočių.

Jau daugelį amžių nesikeičia „Aleppo“ muilo formulė. Net ir šiandien šis muilas gaminamas tik iš natūralių medžiagų-  alyvuogių aliejaus, lauro medžio uogų, natūralios sodos ir vandens.

Šis Aleppo muilas yra originalus, pagamintas rankomis Sirijoje, Aleppo mieste, pagal tradicinę receptūrą. Jis yra pirmasis pasaulyje kietas muilas. Tiekiamas firminėje pakuotėje, paženklintoje specialiu ženklu, patvirtinančiu tradicinį muilo gamybos būdą ir kilmės vietą.

Al NAJJAR“ šeima gamina autentišką „Aleppo“ muilą nuo 1895 m., laikydamasi protėvių amatininkų receptūros ir žinių. „Aleppo“ muilas buvo pirmasis kietasis muilas ir buvo gaminamas šimtmečius. Ši patirtis perduodama iš kartos į kartą Al NAJJAR šeimos muilo fabrike, Alepo mieste, Sirijos šiaurėje.

Aleppo muilas gaminamas kiekvienais metais nuo lapkričio pabaigos iki kovo pabaigos. Tada džiovinamas mažiausiai devynis mėnesius. Šiuo laikotarpiu muilai oksiduojasi ir įgauna geltoną / smėlio spalvą, o muilo širdis išlaiko žalią alyvuogių aliejų spalvą.

NAJEL muilas „Aleppo“ gaminamas iš pirmojo spaudimo alyvuogių aliejaus ir lauro lauro aliejaus. Muilintas alyvuogių aliejus yra galingas valiklis, kuris maitina, saugo ir minkština odą. Lauro lauro aliejus yra žinomas dėl dezinfekuojančių ir regeneruojančių savybių. Kuo didesnė jo koncentracija, tuo muilas ramina sudirgusią ar problemišką odą (psoriazė, egzema, spuogai, dermatozė).

Šis autentiškas Aleppo muilas yra ypač aukštos kokybės, tikrai pajusite skirtumą tarp kitų muilų!

Sudėtis: AQUA (WATER), COCO-GLUCOSIDE, LAURYL GLUCOSIDE, COCAMIDOPROPYL BETAINE, SODIUM COCOYL GLUTAMATE, SORBITAN CAPRYLATE, SODIUM CHLORIDE, POTASSIUM OLIVATE*, POTASSIUM LAURELATE*, GLYCERIN*, CITRIC ACID, SODIUM CITRATE, PROPANEDIOL, PARFUM (FRAGRANCE), BENZOIC ACID, SODIUM BENZOATE, POTASSIUM SORBATE, POTASSIUM HYDROXIDE, LINALOOL.

Ingredientai iš ekologinio ūkininkavimo. **pagaminta naudojant ekologiškus ingredientus. 97% natūralios kilmės. 10% visų ingredientų yra iš ekologinio ūkininkavimo.

Cosmos Organic, sertifikuotas Ecocert Greenlife pagal Cosmos standartą, galima rasti adresu http://cosmos.ecocert.com

Tinkamas naudoti: 18 mėnesių nuo pakuotės atidarymo

Kiekis: 500 ml

Kilmės šalis: Sirija

Atsiliepimai

Atsiliepimų dar nėra.

Būkite pirmas aprašęs “Aleppo dušo gelis su Jazminu ekstraktu, NAJEL 500ml”

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *