Arbatų rinkinys 6 žolelių mišinių kolekcija

10.84 

Himalajų atsipalaidavimo arbatos

Arbatu rinkinys 6 originalių ajurvedos žolelių mišinių kolekcija, skirta atsipalaiduoti, atgaivinti ir sustiprinti kūną.

Svoris: 30 x  2g  arbatos

 

Liko 2

Aprašymas

Arbatų rinkinys 6 originalių ajurvedos žolelių mišinių kolekcija. Skirta atsipalaiduoti, atgaivinti ir sustiprinti kūną.

Arbatos meditacija: raminanti arbata, užtikrinanti psichinę pusiausvyrą, su skaniu indų lotoso deriniu (skatina psichinę sveikatą), sudėtyje jogų žolelės brahmi (palaiko susikaupimą ir ramybę), ashwagandha (prisideda prie psichinio atsipalaidavimo), saldymedis (ramina nervų sistemą), erškėtuogių uogomis (gerina kvėpavimą), pankoliai, šventi vaisiai amalaki (stiprina virškinimą ir stiprina imunitetą) ir citrinžolė.

Sudėtis: nelumbo nucifera, centella asiatica, withania somnifera, glycyrrhiza glabra, rosa canina, foeniculum vulgare, emblica officinalis, cymbopogon citratus

Raminantis atsipalaidavimas: relaksacinė arbata ramioms gerovės akimirkoms su tradiciniu vaistažolių deriniu, palaikančiu kūno ir proto atsipalaidavimą. Pasilepinkite akimirką prie puodelio egzotinės arbatos, kurioje yra boerhaavia difusa (skatina nervų sistemos atsipalaidavimą), Indijos lotoso (prisideda prie psichinės pusiausvyros), saldymedžio (malšina psichinę įtampą), Ceilono cinamono (ramina kūną ir protą) , ashwagandha (prisideda prie psichinio atsipalaidavimo) ir citrinžolių suteikiančių gaivų skonį.

Butanas, žinomas kaip Griaustinio drakono žemė. Tibetiečiai Butaną vadina Lho Men Jong- tai reiškia vaistinių žolelių kraštą; dėl derlingų šlaitų ir slėnių čia auga daugiau nei 600 vaistinių žolelių. Jis turi tyrą, nepaliestą ir mistišką kraštovaizdį Himalajų glėbyje. Nepaliesta gamta ir mistinis kraštovaizdis Himalajų glėbyje Butano karalystei pelnė „paskutinio rojaus žemėje“ reputaciją.

Sudėtis: boerhaavia difusa, nelumbo nucifera, glycyrrhiza glabra, cinnamomum zeylanicum (žievė), withania somnifera, cymbopogon citratus

Himalajų poilsis: gaivinanti arbata, skirta gyvybinei energijai padidinti, su legendinėmis prieskonininėms žolelėmis, tokiomis kaip imbieras (stimuliuoja ir skatina gyvybingumą), Ceilono cinamonu (gaivina kūną ir protą), šventu vaisiumi amalaki (palaiko virškinimą ir stiprina imunitetą), saldymedžiu (suteikia energijos), ashwagandha (padeda nuovargio metu ir pagerina gerą formą), kardamonu (skatina nervų sistemos atsipalaidavimą) ir citrinžole.

Himalajai yra ne tik sniego, bet ir nepaprastų žolelių kraštas. Senovės Indijos Rašte „Ramayana“ yra pasakojimas apie legendinę žolę, vadinamą Sanjeevani, kuri atkuria organizmą ir grąžina gyvybės energiją. Jis auga tik naktį, todėl jį galima rasti prieš pat saulėtekį prie šventojo Meru/Kailash kalno papėdės Tibeto Himalajų kalnuose.

Sudėtis: zingiber officinale, cinnamomum zeylanicum (žievė), emblica officinalis, glycyrrhiza glabra, withania somnifera, elettaria cardamomum, cymbopogon citratus

Harmonijos eliksyras: harmonizuojanti arbata, skirta fizinei ir psichinei sveikatai atkurti, naudojant vaistažolių derinį. Ashwagandha (palaiko regeneraciją ir stiprina atsparumą stresui), jogo brahmi (stimuliuoja smegenų veiklą), Indijos lotosą (prisideda prie psichinės pusiausvyros), saldymedį (ramina nervų sistema), Ceilono cinamoną (sustiprina širdies ir kraujagyslių funkcijas), šventą vaisių amalaki (skatina virškinimą ir stiprina imunitetą) ir pipirmėtę (palengvina kvėpavimo takus).

Pagal tradicinę tibetiečių mediciną, pagrįstą ajurvedos principais, visi gyvi organizmai susideda iš penkių elementų: eterio, oro, ugnies, vandens ir žemės. Šie elementai žmogaus kūne pasireiškia trijų gyvybinių energijomis (došos) vata, pitta ir kapha (Tibete: lung, tripa ir beken) pavidalu, kurie valdo harmoningą mūsų psichosomatinių funkcijų sąveiką.

Sudėtis: withania somnifera, centella asiatica, nelumbo nucifera, glycyrrhiza glabra, cinnamomum zeylanicum (žievė), emblica officinalis, mentha piperita

Kalnų jėga: arbata stiprina suteikdama „tūkstančių jakų“ galią, naudojant Sherpa žolelių derinį. Imbierą (stimuliuoja pervargimo ir išsekimo metu), ashwagandha (palaiko raumenų veiklą ir fizinį pajėgumą), shatavari (suteikia energijos ir stiprina gyvybingumą), Ceilono cinamoną (skatina kraujotaka ir gaivina kūną), kardamoną (naudingas širdies ir kraujagyslių sveikatai), heartworm (padeda judant sąnariams), saldymedis (gerina virškinimą) ir citrinžolė.

Himalajų regiono šerpai Solu Khumbu iš pradžių buvo kilę iš Rytų Tibeto. Tai malonūs, kieti ir stiprūs žmonės, puikiai pažįstantys Himalajų vaistažoles ir jų savybes. Tinkami vaistažolių deriniai suteikdavo šerpams tūkstančio jakų stiprybės pakeliui į kalnus.

Sudėtis: zingiber officinale, withania somnifera, šparagai racemosus, cinnamomum zeylanicum (žievė), elettaria cardamomum, tinospora cordifolia, glycyrrhiza glabra, cymbopogon citratus

Atminties pabudimas: gaivinanti arbata psichiniam budrumui palaikyti naudojant jogos žolelę brahmi (palaiko susikaupimą ir pagerina atmintį), imbierą (stimuliuoja nuovargį ir mieguistumą), ashwagandha (malšina stresą ir stiprina psichinį pasipriešinimą), Ceilono cinamoną (skatina kraujotaką ir gaivina kūną bei protą), kardamoną (sustiprina nervų sistemos veiklą), saldymedį (ramina nervų sistemą) ir gaivią citrinžolę.

Tibeto lamos tokias Himalajų žoleles naudoja šimtmečius. Pasak „Tibeto medicinos„ keturių gydomųjų tantras “, tokios žolelės stimuliuoja kūną, kelia atjautą ir ugdo išmintį.

Sudėtis: centella asiatica, zingiber officinale, withania somnifera, cinnamomum zeylanicum (žievė), elettaria cardamomum, glycyrrhiza glabra, cymbopogon citratus

Kiekvienos arbatos aprašymas yra arbatos dėžutėje.

Svoris:

30 x 2g sertifikuoto originalaus ajurvedinių žolelių mišinio arbatžolėse

Rekomenduojama dozė:

2 – 3 puodeliai per dieną

Paruošimas:

užpilkite arbatos maišelį 250 ml verdančio vandens ir leiskite jam pastovėti 3–5 minutes. Įdėkite medaus pagal savo skonį.

Įspėjimas: žolelių arbata. Laikyti vaikams nepasiekiamoje vietoje. Laikyti sausoje vietoje iki 25 ° C. Neviršykite rekomenduojamos dozės. Nenaudokite kaip maitinimosi pakaitalo. Jis nėra skirtas vaikams, nėščioms ir žindančioms moterims.

Kilmės šalis: Nepalas

Atsiliepimai

Atsiliepimų dar nėra.

Būkite pirmas aprašęs “Arbatų rinkinys 6 žolelių mišinių kolekcija”

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *